Makan pelam dalam kelas


Kelas kami selalu lah juga buat makan-makan  kalo time lecturer tak de. Yang selalu bawak makanan kak long dan moknik sebab dorang duk luar. Kengkadang bila balik dari cuti ada jugak yang lain  bawak makanan jamu kawan-kawan macam keropok lekor ke, kurma dari mekah ke atau kuih muih dari kampung halaman masing-masing. Tadi fatin bawak kerepek pisang tapi tak dan sampai ke depan dah abes dah. -__-" kuat makan betol dorang ni.


So, lepas Puan keluar dari kelas tadi terus bukak pelam cicah kuah rojak. Berebut semua nak merasa. Padahal Puan tinggal kelas suruh buat tugasan presentation. APTB..


Orang suruh tangkap gambar ramai-ramai bersama ngan pelam. Tapi tak masuk-masuk gambar pelam dalam gambar sebab semua berebut nak bergambar dan tangan berebut ambil pelam. So, nan hado gambor pelam. Last-last baru ada gambar pelam selepas  di tepis-tepis tangan semua untuk bagi nampak pelam. 


 Amboi kemain eksaited cikwe. Ten, gambar ko masuk jugak. Tapi gambar tangan pegang pelam jer laaaaa...Okey lettew.. Tengkiu kak long bawak pelam. :)

pi es: banyak gambar nabill jer yang jersey oren tu. sebab dia kongker seat paling depan. 


This entry was posted in