:)

[Read More]

he is...

special thanks to: http://www.google.com.my/imgres?q=farizal+marlias&um atas sumbangan gambar yang telah di copy paste dgn jayanya..:)... [Read More]

get well soon~

assalamualaikum.. entry kali ni adalah khas untuk sahabat kami.. ok, lebih tepat, adik bongsu dalam kelas kami.. hehe.. kita da bekawan le... [Read More]

Terbang melayang

Lama giler tak update chekgu chekgi padahal ada je citer-citer sensasi berlaku dalam kelas G2.4. Malas nak taip panjang-panjang. Kita saksi... [Read More]

menjengah kembali...

assalamualaikum.. agak lama tidak menjengah ke blog kelas sndiri apatah lagi menge post entry..nak kata xdak masa, ada ja..tapi malas! kali ... [Read More]

SELAMAT HARI RAYA

Hari ni last kelas sebelum kami semua pulang berhari raya. Kami cuti raya 1 minggu je tapi disebabkan kena buat PBS kat kampung halaman masi... [Read More]

BIG

Lama giler xde orang post pape kat blog nih. Alhamdulillah kita dah berjaya setle-kan BIG untuk semester 2 ni. Folio pon dah hantar asignmen... [Read More]

sri melaka

org laen sibuk study..sy sibuk kemas bilik saye..hihi,maklumlah,rumate dh lame pindah..cehh..tercabar gak time die kemas2 brg tu.. hasilnye... [Read More]

Soklan spot PKK

SPOT PKK OBJEKTIF 1- Fitrah kejadian manusia 2- Proses perkembangan biologi-pengaruh 3- Skema2 fizikal dlm kognitif Piaget 4- Ciri-ciri kan... [Read More]

Selamat Hari Guru

Selamat hari guru kawan-kawan. Semoga jadi guru yang betul-betul macam guru lagi emmmm lagi 3 tahun. Lama tapi ilmu nak jadi guru tu tak da... [Read More]

Rahsia..Secret..Tapi bukan Secret Recipe!

Assalamualaikum.. Cuba kita kaji pergerakan otot-otot kita ketika solat. Secara kasar, pada mula kita berdiri tegak ( qiyam ) kemudian angk... [Read More]

Nukilanku

Assalamualaikum Lama sudah blog ini tidak ber'update'.mari hayati kisah benar ini.. Tajuk : Nukilanku.. Laju penaku menari me... [Read More]

PBS pertama

Salam semua.. esok aku dah nak gi sekolah. Cuak sampai pukul 1 lebey tak tido lagi. Amek masa jap nak wish selamat berpbs kawan-kawan saya... [Read More]

19 hadis Nabi tentang Wanita

-Doa perempuan lebih makbul daripada lelaki kerana sifat penyayangnya lebih berbanding lelaki. -Apabila seseorang perempuan mengandung... [Read More]

zaman pra..by wan harith~

[Read More]

nak kentut,,...nak kentut....!!!!!huhuhu

Dari mana asal kentut? Dari gas dalam usus. Gas dalam usus berasal dari udara yg kita telan, gas yang menerobos ke usus dari darah, gas ... [Read More]

ingat lagi x?

assalamualaikum sume... um, korang ingt lg x ari ptame kte daftar masuk maktab?? en zamani mentor kita, n senior2 pj jaga pndaftaran kelas ... [Read More]

nak mkn maggie ngan telor

maggie.....?? memang sedap,,tpi.......... p/s : aku tetap akan makan maggie jugak......huhuhu [Read More]

Say No to Valentine's Day

Assalamualaikum.. Just want to say.. ALWAYS AND ALWAYS SAY NO TO.... Be a REAL MUSLIM / MUSLIMAH... Special credits to: http:... [Read More]

jimat cermat

ok, seperti kite tahu.. elaun da msuk.. jd,kwn2 ku.. jgn lupe utk bersyukur~ jgn lupe duet kelas! ngee.. jgn lupe buat budjet.. jgn lupe... [Read More]

Kemuncaknya bakal dirasai..

Assalamualaikum.. Masih sempat mencuri waktu utk post sumthing kat sini. Yela, mau x curi2 post bila nak cari maklumat,xdela..kena block la.... [Read More]

kita sebenarnya..

Kita sebenarnya… Lebih gembira menyambut 1 Januari daripada 1 Muharram Kita sebenarnya… Lebih tahu apa itu 14hb Fe... [Read More]