ingat lagi x?

assalamualaikum sume...

um, korang ingt lg x ari ptame kte daftar masuk maktab??
en zamani mentor kita, n senior2 pj jaga pndaftaran kelas kita..

ingt lg x minggu orientasi?
bila ada sukaneka, kelas kita menang sume acara..
ingat x kita kena lari sambil pusingkan gelung (hulahop) kat pinggang.. ingt x hafiz pusing sekali je, pastu lari laju2 terus sampai hujung... pastu kita semua tekejut! kelas laen pun.. hahaha..

ingt x pastu kita kena ikat 'tie' merah orientasi korang kat kaki, pastu lari bepasangan.. 'tie' tu sampai hancur kita wat..
tp game ni pun kelas kita menang jugak..

pastu ingat x kita kena mengesot cam ulat gonggok, pun kelas kita menang jugak..

padahal masa tu kita x kenal lg kan, tp kita besorak n bg smgt cam da kenal lama je..

pastu kita msuk kelas seminggu, dapat cuti seminggu sebab ade wabak demam ili..
(ikhwan la ni!..)


pastu ingat x aus beli kek, ngn anggur, kita makan dalam kelas ber air-cond tu ramai2..

pastu, ingt x sem 1 kita da kena tolong beniaga jagung untuk jabatan ksos..






ingat x, sem 1 kita sgt relax sampai korg bole tido telentang dalam kelas tu..




xlama pastu, kita kena tukar ke blok tesl.. ari2 kena naek tangga sampai atas sekali!!






ingat x, masa aus dgn pokdin baru beli camera, habis sume gamba die edit.. jd cam ni..




:)

5 Responses so far.

  1. shazika says:

    X INGAT!!!!
    SEBAB AKU XDE PON TYME TU..

    (SENGAJA TAIP HURUF BESAR)

  2. daus says:

    wahhhhhhhhh,,,....xnk engat..huhuhuhu

  3. ashyiqin says:

    azie : ade la.. awk da ade tme kte pindah klas tuh..

    daus : pasrt mne yg ko x nk ngat?

  4. Kak Long says:

    hmm..masih segar bugar dalam ingatanku ketika saat itu berlaku..hehe
    sapa yg xingt 2 mmg sumthing wrong ngan memory dia.how can perkara2 best yg kita wat sama2 dah bley lupa..?hisyyy..

  5. haha... comel gler ak!! haha